Playwork Productions

playwork.dk

Komplet redesign af logoet og hjemmesiden.

Tekniske detaljer

CMS: WordPress
Optimering: Genopbygning af hjemmesiden fra bunden, forbedring af brugeroplevelsen og informationsarkitekturen på hjemmesiden.
Design: Logo og hjemmeside

Ny visuel identitet, der skaber indtryk

For videoproduktionsfirmaet Playwork, et enmandsfirma med en passion for at skabe visuelle fortællinger, gennemførte vi en komplet redesign af deres hjemmeside og skabte en ny logoidentitet. Vores mål var at skabe et moderne og professionelt udtryk, der afspejler kreativiteten og kvaliteten i Playworks arbejde. Vi udviklede en brugeroplevelse, der gør det nemt for besøgende at navigere og få indblik i de services, Playwork tilbyder, samtidig med at det nye logo fanger essensen af deres unikke visuelle stil. Resultatet er en platform, der styrker virksomhedens brand og præsenterer deres arbejde på en dynamisk og indbydende måde.

Forbedret brandidentitet

Den nye visuelle identitet og logoet skaber et professionelt og mindeværdigt indtryk af virksomheden. Et professionelt design styrker virksomhedens troværdighed og fremstår mere pålideligt over for potentielle kunder.

Optimeret brugeroplevelse

Hjemmesiden blev redesignet for at gøre det lettere for besøgende at navigere og finde information om tjenesterne.

Øget kundetiltrækning

Den moderniserede platform fremhæver virksomhedens arbejde på en engagerende måde, hvilket øger sandsynligheden for at tiltrække nye kunder.