Google Ads

Få flere besøgende og optimér dine muligheder for salg og kundehenvendelser med annoncering på Google. Google Ads giver dig et forspring i markedet og kan sørge for en gennemgående synlighed af dit brand.

Case: JS Have & Anlæg

+ 300 besøgende/md

+ 150.000,- øget omsætning

Sælg mere med Google Ads

Google Ads kan være en ekstrem effektiv marketingindsats. Med relativt få midler kan du slå dine konkurrenter og blive vist øverst i søgeresultaterne på Google. Vores marketingspecialister hjælper med effektiv målretning, så du får den mest relevante trafik til din hjemmeside.

Målbare resultater

Googles annonceringsplatform giver adgang til præcis målretning af kampagner funderet i data om søgeord, demografi, interesser og adfærd. Det gør at vi kan nå ud til en specifik målgruppe, der allerede viser interesse for dine produkter eller ydelser.

Fleksibilitet og kontrol

Vi for hele tiden at justere, tilpasse og optimere dine kampagner. Vi har fuld kontrol over dit budget og kan pause, stoppe og starte kampagner efter dine behov.

Målrettet annoncering

Vi giver dig detaljerede rapporter og analyser, så du altid har det fulde overblik over dine kampagners præstationer. Klik, konverteringer, ROI, ROAS, CPC, CPM og CTR, bliver leveret til dig i et sprog der er til at forstå.

+150.000,- omsætning i første måned

JS Have & Anlæg er en af vores succeshistorier som er værd at fremhæve. Vi overtog kunden fra et andet større webbureau, og har siden arbejdet målrettet med optimering af SEO og Ads. 

Jeg har fået en rigtig god service hos Nuub og hurtige resultater på mine Google ads til fornuftige priser.

Kunden gik fra ikke at have nævneværdig trafik på sin hjemmeside, til at have 300 besøgende og en ekstra omsætning på mere end 150.000 kr. i første måned af vores samarbejde. 

Skal du være vores næste succeshistorie?

Har du styr på alle forkortelserne?

CTR, CPC, CPM, ROAS, ROI, CPA og CTA… 
Der er mange forkortelser at holde styr på når man arbejder med Ads og SEO. Vores specialister sørger for at levere alle forkortelserne til dig i et sprog der er til at forstå. Du modtager en månedlig rapport over dine annoncers resultater, hvor vi forklarer optimeringspotentiale og resultater på helt almindelig dansk. 

Vil du selv gå i dybden med Google Ads begreberne, så tjek vores Google Ads ordbog her

Rolig start eller fuld knald på Google Ads - Det er helt op til dig

Med Ads får du ikke kun fleksibilitet og skalerbarhed, men også en kraftfuld værktøjskasse til at finjustere kampagner og maksimere din ROI (Return of Investment). Den detaljerede analyse og rapportering giver indsigt i, hvad der virker, og hvad der ikke gør det. Det betyder, at vi kan fokusere dine ressourcer på de områder, der giver mest værdi. Ved at starte med et lille budget kan vi minimere risikoen og gradvist øge investeringen, når du ser positive resultater.

Det er den perfekte løsning til virksomheder i alle størrelser og brancher, der ønsker at opnå synlige og målbare resultater online.

Med Google Ads kan vi målrette dine annoncer mod din nøjagtige målgruppe og placere dem foran potentielle kunder, når de søger efter noget relateret til din virksomhed. Så uanset om du er en nystartet virksomhed eller en etableret brand, kan vores annonceringsservice hjælpe dig med at nå dine forretningsmål og vækstambitioner.

Vil du høre mere om Google Ads?

Er du nysgerrig på om Google Ads er den rigtige annonceringsform for dig?

Ring os op, eller send os en besked og lad os sammen lægge en plan for at vækste din forretning.