Professionel webshop

En professionel webshop sikrer, at din forretning er tilgængelig for dine kunder døgnet rundt. Vi udvikler alle vores webshops i WordPress med Woocommerce, det mest udbredte shopmodul globalt.

Professionel webshop

Med en webshop kan din forretning stå til rådighed for dine kunder døgnet rundt. 

Vi bygger alle vores webshops i WordPress med Woocommerce shopmodul, som er det mest anvendte shopmodul i verden. Det giver dig en utrolig brugervenlig administrering af dine produkter, priser og lagerbeholdning og en professionel præsentation af dit produktudvalg. 

Optimal brugervenlig administration

Woocommerce er en intuitiv shopplatform, som gør det nemt at oprette, tilrette og optimere produkter. Ordrebehandling foretages nemt i adminstrationspanelet.

Fleksibilitet og frihed

Woocommerce kan tilpasses lige efter dine behov. Både når det kommer til design og udtryk, men også på det mere funtionelle plan hvor vi kan integrere din webshop med eksterne systemer

Integrationer og udvidelser

Woocommerce er kompatibelt med mange forskellige betalingsvinduer og funktionalitetsudvidelser. Blandt andet print af pakkelabels, økonomistyring og analyseservices.

Professionel webshop i Woocommerce

Med en moderne webshop bygget i Woocommerce, er du godt rustet til at vækste din forretning. Når din forretning repræsenteres af en professionel webshop, signalerer det at du er en seriøs og troværdig spiller på markedet, hvor kunder trygt kan foretage deres køb. 

Vi sørger for at bygge din nye webshop efter moderne standarder, og tilpasser designet til din virksomheds visuelle identitet. Vi designer webshoppen med øje for at optimere brugerrejsen og sikre at køb nemt og enkelt kan foretages på din webshop. 

Skalér din forretning med en professionel webshop

Skal du skalere din forretning er der ingen vej udenom at optimere din online tilstedeværelse. En professionel webshop giver dig mulighed for at udnytte de digitale muligheder til at øge din omsætning og rækkevidde. En webshop giver dig mulighed for blandt andet at:

  • Udvide dit produktudvalg ved at tilføje flere produkter og produktkategorier og derved ramme en bredere kundebase end ellers. 
  • Udvide ud over landegrænserne – En webshop giver dig nem adgang til nye markeder i andre lande. Vores webshops er altid klar til at blive oversat så du kan sætte dig præg på det internationale marked. 
  • Automatisering af processer og kundehåndtering giver dig mere tid til at udvikle din forretning uden at skulle tækkes med administrative opgaver
  • Øge din rækkevidde både nationalt og internationalt ved at markedsføre dig online gennem Google Ads og SEO.

Vil du høre mere?

Er du nysgerrig på hvordan din nye webshop kan se ud?

Ring os op, eller send os en besked og lad os sammen lægge en plan for at vækste din forretning digitalt.