SEO

Med en effektiv SEO strategi, kan vi hjælpe dig med at øge trafikken til din hjemmeside og etablere din synlighed på nettet. Vi arbejder med indhold, teknisk opsætning, links og mange flere parametre for at sikre en jævn organisk vækst af besøgende på din hjemmeside.

Organisk vækst i synlighed

Med en professionel SEO-indsats har du større mulighed for at blive vist øverst i søgeresultaterne. Når du vises først i søgeresultaterne er der større chance for at kunderne vælger at gøre forretning med dig. 

Langsigtet bæredygtighed

Hvor betalte annoncer kan give øjeblikkelig effekt, giver SEO en vedvarende effekt over længere tid. Med en god placering i søgeresultaterne, kan din hjemmeside blive en vedvarende kilde til trafik og salg. Vi sørger for at vedligeholde din side, så du holder placeringerne på Google.

Forbedret brugeroplevelse

En stor del af SEO er at forbedre brugeroplevelsen på din hjemmeside. Når dine brugere har nemt ved at navigere på din side og finde det de leder efter, får du point i bogen af Google i form af bedre placeringer i søgeresultaterne.

Organisk trafik uden store omkostninger

Et af de bedre argumenter for at investere i en professionel SEO strategi, er at når arbejdet først er gjort, og din hjemmeside begynder at levere salg og henvendelser, vil du ikke - modsat betalt annoncering - have store udgifter til at anskaffe dig salg og leads.

Følg med i dine SEO resultater

Vi sørger for at levere en månedlig rapport over dine SEO resultater. I rapporten kommer vi med anbefalinger over forbedringspotentiale og en analyse at din SEO-status. Rapporten leveres i et forståeligt sprog uden for mange tekniske vendinger, så du nemt kan sætte dig ind i dine resultater og fremgang.

Sådan skaber vi din SEO succes

Når vi arbejder med at styrke din SEO profil anvender vi en række teknikker og strategier for at forbedre Googles opfattelse af din hjemmeside og derved få dig placeret så højt som muligt i søgeresultaterne.

  • Keyword analyse er den indledende fase – Her afsøger vi hvilke søgeord og -termer der er relevante og realistiske for dig at blive findet på. Vi bruger Googles data og vores egen værktøjskasse for ar identificere de bedste muligheder for netop dine ambitioner. 
  • Optimering af din hjemmeside er næste skridt på rejsen mod øget organisk traffik. Her arbejder vi med strukturen af din hjemmesides indhold og sørger for at dine brugere (og Google) får den bedste oplevelse under deres besøg. Vi arbejder med billeder, tekster, tags og den generelle brugeroplevelse på siden – selvfølgelig med udgangspunkt i de relevante søgeord fra første trin.
  • Teknisk optimering er det tekniske arbejde i at få brugeroplevelsen løftet på din side. Her arbejder vi med mobilvenlighed, loadtid, url-struktur og navigation på din hjemmeside. 
  • Linkbuilding foretager vi både internt på din hjemmeside og eksternt på andre sider. En forsimplet forklaring er at vi internt på din hjemmeside opsætter links ind til de dele af siden vi gerne vil have flere besøgende på. Det samme gør vi fra andre hjemmesider, så de “peger” ind på din hjemmeside. Begge dele ser Google som et kvalitetsstempel af dit indhold, som gør det værd at give bedre placering i søgeresultaterne. 
  • Content er et område som der løbende vil arbejdes med på din hjemmeside. Vi sørger for at tilpasse, oprette og opdatere indholdet på din hjemmeside ud fra resultaterne af vores SEO strategi. Det gør at din side bliver aktuel og sender et signal til Google om at du aktivt arbejder for at give dine besøgende en god oplevelse på din hjemmeside.

Med en professionel SEO strategi kan vi gradvist forbedre din online synlighed og placering i Googles søgeresultater, og cementere din online tilstedeværelse som en seriøs spiller på markedet. Resultater vil være mere trafik, mere engagement fra din målgruppe og i sidste ende flere salg og henvendelser.  

Vil du høre mere om SEO?

Er du nysgerrig på om SEO er den rigtige marketingstrategi for dig?

Ring os op, eller send os en besked og lad os sammen lægge en plan for at vækste din forretning organisk.