Hjemmeside

Løft din virksomhed med en professionel hjemmeside, som sikrer flere henvendelser.
Vi skaber din nye WordPress hjemmeside i et brugervenligt design og med intuitiv funktionalitet, som fastholder dine besøgende og giver de bedste muligheder for konvertering.

Få et gratis og uforpligende hjemmesideudkast

Det får du

*Ekskl. hosting

Funktionalitet, design og gode oplevelser

Design og brugeroplevelse
Design og brugeroplevelse

Når vi bygger din nye WordPress hjemmeside, går vi meget op i design og funktionalitet, men især brugeroplevelsen er noget vi har for øje. En god brugeroplevelse giver dig de bedste vilkår for værdifulde henvendelser.

WordPress og elementor
WordPress og elementor

De grundlæggende elementer i opbygningen af din nye hjemmeside, er WordPress og Elementor Page builder. WordPress er verdens mest populære CMS - faktisk er 43% af alle verdens hjemmesider bygget i WordPress. Elementor giver dig et intuitivt, brugervenligt og visuelt arbejdsrum til når du skal arbejde med din hjemmesides indhold. 

Responsiv hjemmeside
Responsiv hjemmeside

50-60% af alle besøg på hjemmesider foregår fra bærbare enheder som telefon eller tablet. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside præsenteres flot uanset skærmstørrelse. 
Vi optimerer dit design til at fungere på alle enheder. 

Udregn prisen på din nye hjemmeside

En hjemmeside giver dine besøgende mulighed for at læse og se dine flotte billeder. De kan selvfølgelig også kontakt dig gennem en smart kontaktformular. Skal du til gengæld have salg online, så skal du have en moderne webshop

Udvalgte cases

4 hurtige

Hvad er vigtigt når du vælger din hjemmeside?

Det er vigtigt at din professionelle hjemmeside er nem at navigere i for dine besøgende. Jo hurtigere de kan finde de kan finde den information de søger, desto større er chancerne for at de henvender sig til dig.

Med et NuubSite får du en hurtig og intuitiv hjemmeside som fungerer på alle enheder.

HVILKEN HJEMMESIDE BØR DU VÆLGE?

Der findes et utal af hjemmesidesystemer at vælge imellem. Når du får lavet en hjemmeside hos os, bygger vi i WordPress med page-builderen Elementor. Det gør vi fordi WordPress er ekstremt brugervenligt og gennemtestet. Med andre ord – det fungerer bare.

Derfor er det heller ikke overraskende at WordPress er verdens mest populære hjemmesidesystem – faktisk er 43% af alle verdens hjemmesider bygget med WordPress. 

HVOR MEGET KOSTER EN HJEMMESIDE?

Prisen på en professionel hjemmeside kan svinge fra meget lidt til flere hundredetusinder. Det kommer selvfølgelig an på hvor omfattende din hjemmeside skal være og hvad den skal kunne.

Men du kan faktisk komme i gang med en WordPress hjemmeside for 3995,- ekskl. moms. Hvis udgiften til opstarten af din hjemmeside føles uoverskuelig, tilbyder vi fleksibel betaling. 

HVORDAN KOMMER DU I GANG MED DIN HJEMMESIDE?

Der skal gøres mange overvejelser inden du kan komme i gang med at præsentere din virksomhed online. Du skal selvfølgelig finde ud af hvad du vil vise, og til hvem. Men du skal også have styr på domæne, hosting, backup, opdateringer og GDPR lovgivningen.

Alt det kan vi heldigvis hjælpe dig med, og når det er på plads kan vi også hjælpe med at få din målgruppe til at besøge din hjemmeside frem for din konkurrents.

Hvad får du ud af det?

Flere henvendelser
Flere henvendelser

Med en professionel WordPress hjemmeside, der er skabt specifikt til din målgruppe, gør du det nemt for nye potentielle kunder at henvende sig.

Synlighed online
Online synlighed

Med en professionel WordPress hjemmeside, øges din online synlighed. Overtag styringen og nå ud til dine nuværende og kommende kunder.

Øget tilgængelighed

En professionel hjemmeside giver dine kunder mulighed for at læse om dine ydelser og services når det passer ind hos dem. Det giver dig mulighed for at yde god service, selv når du ikke er på arbejde.

Bryd grænserne
Skalér din virksomhed

En professionel wordpress hjemmesideløsning gør det muligt for dig at skalere din forretning betydeligt. Nå ud til kunder i hele Danmark, eller bryd grænserne og bliv en spiller på det internationale marked. 

Skal vi komme i gang?

Kontakt os

Score:

0

FØLG OS

© nuub 2022