Marketing

Få skruet op for trafikken på din webløsning og få nye kunder i butikken med vores marketingsløsninger. Vi vækster vores kunder organisk og arbejder derfor kun med SEO og SoMe.

Det tror på vi skaber en stærkere relation mellem dig og dine kunder. 

Vil du have en gratis seo analyse?

Det får du

SoMe – Social Proof

Gennem markedsføring på sociale medier som facebook, linkedIn og Instagram, kan du nå ud til rigtig mange potentielle kunder og positionere dig selv som en stærk og velkendt spiller i markedet. 

Ved at arbejde indgående med Social Proof og give din forretning et positivt omdømme, kan vores markedsføring på sociale medier lægge grundstenene for en tilbagevendende kundegruppe for dig.

Lad kunderne se dig

Organisk trafik
Organisk trafik

Mange vælger at købe sine kunder gennem dyr annoncering på Google – det tror vi ikke på er bæredygtigt. Derfor tilbyder vi i stedet at drive organisk trafik til din webløsning, og opbygge en stærk relation mellem dig og dine kunder. 

Kvalitetsindhold
Kvalitetsindhold

SEO er vores stærkeste værktøj til at opnå dette, ved at skabe kvalitetsindhold, og sende de gode signaler om din forretning til omverden.

Stærk SEO strategi
Stærk SEO strategi

Med en stærk SEO strategi kan vi give dig de bedste forudsætninger for at blive set i søgeresultaterne, og – vigtigst af alt – at din målgruppe vælger dig frem for dine konkurrenter.  

Skal vi komme i gang?

Kontakt os

Score:

0

FØLG OS

© nuub 2022