Professionel webshop

Med en professionel Woocommerce webshop kan din forretning stå til rådighed for dine kunder døgnet rundt. 

Vi bygger alle vores webshops i WordPress med Woocommerce shopmodul, som er det mest anvendte shopmodul i verden. Det giver dig en utrolig brugervenlig administrering af dine produkter, priser og lagerbeholdning og en professionel præsentation af dit produktudvalg. 

Få et gratis og uforpligende webshopudkast

Det får du

*Ekskl. hosting

Brugervenlighed, flere konverteringer og glade kunder

Intuitiv administration
Intuitiv administration

Vores webshops bliver udviklet med webshop modulet Woocommerce til WordPress. Med denne model får du en intuitiv webshopadministration, hvor du selv nemt kan tilføje, redigere og opdatere dine produkter. 

Let købsflow
Let købsflow

Webshoppen bygges med det mål at du skal sælge flest mulige varer til flest mulige kunder, og at købsflowet skal være let og elegant.

Integrationer
Responsiv hjemmeside

Du har mulighed for at få integreret regnskabssystem, nyhedsbrevsmodul og mange andre tilføjelser, så webshoppen bedst muligt kan løfte din forretning.

Udregn prisen på din nye webshop

En hjemmeside giver dine besøgende mulighed for at læse og se dine flotte billeder. De kan selvfølgelig også kontakt dig gennem en smart kontaktformular. Skal du til gengæld have salg online, så skal du have en moderne webshop

Udvalgte cases

Nem integration

Din nye Woocommerce webshop kan nemt forbindes til eksterne systemer og software, så dit arbejde kan automatiseres. 

… og mange flere

Hvad får du ud af det?

Sælg online
Sælg online

Med en professionel webshop, der er skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine besøgende at handle hos dig online.

Hold åbent 24/7
Hold åbent 24/7

Få en professionel webshop, og lad din butik være åben døgnet rundt, hele året. Lad dine kunder handle hos dig præcis når det passer dem.

Gør det enkelt
Gør det enkelt

Med en professionel Woocommerce webshop åbner du et online butiksvindue, hvor dine kunder på en enkel måde kan se og læse om dine produkter.

Skalér din virksomhed
Skalér din virksomhed

En professionel webshopløsning gør det muligt for dig at skalere din forretning betydeligt. Nå ud til kunder i hele Danmark – hvis ikke hele verden.

Skal vi komme i gang?

Kontakt os

Score:

0

FØLG OS

© nuub 2022