WordPress webbureau i København

Nuub er dit foretrukne WordPress webbureau i København. Vi har erfaring fra mere en 500 skræddersyede WordPress hjemmesider, og står klar til at realisere dine visioner. 

WordPress webbureau

Med base i København udvikler vi hjemmesider og webshops med WordPress som det grundlæggende element. WordPress giver os, som udviklere, friheden til at skræddersy løsningen til lige det du ønsker, og levere et produkt som giver dig mulighed for selv at vedligeholde og redigere din hjemmeside. 

Open soure

Wordpress er Open-source. Det betyder at vi har mulighed for at tilpasse alt i WordPress, og endda udvikle nye funktioner og integrationer som nemt arbejder sammen med WordPress.

Brugervenlighed

Wordpress er opbygget med brugervenlighed i fokus. Det betyder at du ikke er begrænset af låste systemer og avancered viden for at kunne redigere og vedligeholde din hjemmeside.

Fremtidssikret

Wordpress er kommet for at blive - Systemet modtager jævnligt opdateringer og patches, som gør at din hjemmeside altid overholder moderne standarder inden for web.

SEO venlig hjemmeside

Når du vælger os som dit WordPress webbureau i København, er du sikker på at din hjemmeside bygget efter alle kunstens regler. Ud over at være brugervenlig, nem at navigere og æstetisk tiltalende, har vi et stort fokus på at lave SEO venlige hjemmesider. Vi sørger for at levere en teknisk optimeret løsning til dig, som er klar til at blive indekseret i Googles algoritmer. 

Et udpluk af vores kunder

Leder du efter et WordPress webbureau i København?

I en omskiftelig verden, hvor en substantiel online tilstedeværelse er afgørende for en forretnings succes, er det vigtigt at have en hjemmeside som ikke bare ser godt ud, men også imødekommer dine kunder behov. Det er her vi kommer ind i billedet. Som professionelt webbureau, med over 12 års erfaring i WordPress, placeret i udkanten af København, hjælper og servicerer vi virksomheder og foreninger i alle størrelser. 
Med erfaring fra komplekse integrationer, til mere simple hjemmesider kan vi også hjælpe dig med en løsning som passer til dine behov. 

Hvad er WordPress?

WordPress er uden tvivl verdens mest populære CMS. Med en markedsandel på mere end 40%, driver WordPress successen for flere millioner hjemmesider og webshops verden over. Og med god grund. WordPress er nemlig kendt for sin fleksibilitet, brugervenlighed og solide tekniske understøttelse, som gør det muligt at tilpasse WordPress til præcis det du skulle ønske. 

WordPress bliver udviklet af en sammenslutning af frivillige udviklere verden over, som hver dag arbejder på at forbedre, optimere og gøre WordPress endnu mere sikkert og fleksibelt. Det betyder at du med en WordPress hjemmeside altid er sikker på at koden bag er nutidig og modstandsdygtig over for cybertrusler. 

Fordele ved at vælge et WordPress webbureau

Når du vælger Nuub som dit WordPress webbureau i København, får du ikke kun en flot og professionel hjemmeside, men også en samarbejdspartner med årelang erfaring i webudvikling inden for flere brancher og nicher. Vores erfarne udviklere og marketingshold, kan alle se nuancerne i hvert projekt og guide dig til den bedste løsning for dig. 

Det betyder at du får en teknisk stærk, æstetisk tiltalende og salgsklar webløsning som kan fungere som et kraftfuldt værktøj til at vækste din forretning. 

Skræddersyede løsninger

WordPress kommer som standard med et væld af templates, temaer og prædefinerede funktioner. Men i stedet for at sætte lidt til at en kasseløsning er god nok til dig, udvikler vi altid en skræddersyet løsning til vores kunder. Det sikrer at du ikke begrænses af et temas indstillinger og funktioner, og at vi i stedet kan udvikle en hjemmeside som giver frihed til at udvikle, vækste og skalere din online tilstedeværelse i takt med at din forretning vokser. 

Performance, SEO og Google Ads

En hurtig hjemmeside, som fungere godt på alle skærme er afgørende for brugeroplevelsen og hvor i Googles søgeresultater din hjemmesides indhold bliver placeret. 

Synlighed for søgemaskiner er et område som absolut ikke må overses på vejen til online succes. Vi har specialister, der forstår dynamikkerne i arbejdet med at gøre din hjemmeside attraktiv over for Google, og kan opbygge og implementere strategier som forbedrer din hjemmesides rangering i søgeresultaterne.

I jagten på de bedste placeringer arbejder vi med at optimere tekst og billeder på din hjemmeside, strukturere dataen, sikre en hurtig og optimal performance og styrke brugervenligheden. Vi tilbyder også hjælp og varetagelse af betalt markedsføring gennem Google Ads, som kan give dig hurtige resultater og øge dit salg markant. Du kan læse mere om Google Ads her.  

Dansk WordPress hosting og support

Når din hjemmeside er udviklet og klar til at tage imod dine nye kunder, er det vigtigt at have en stærk og stabil hosting af din WordPress hjemmeside. Vi tilbyder at hoste din hjemmeside eller webshop på danske servere. Vores hostingpartner leverer sikre servere som er placeret inden for landets grænser, så du ikke skal tænke på hvor i verden din eller dine kunders data bliver sendt hen. Serverne er sikret mod cyberangreb og overholder alle moderne sikkerhedsstandarder og sikrer at din hjemmeside kan performe hurtigt og stabilt hele døgnet. 

Har du brug for support til din hjemmeside, står vores supportere klar til at hjælpe dig bedst muligt videre. 

En investering i din fremtid

Der findes mange webbureauer i København, og du kan derfor også opleve at prisen for en ny hjemmeside kan variere med flere tusinde kroner. Det er meget vigtigt at du ikke falder for hvad der kan lyde som et (for) godt tilbud. Pris og kvalitet hænger som oftes sammen, og når det kommer til professionelt webudvikling skal du forvente at gøre en større investering. Med det sagt, så kan du også forvente at det rigtige webbureau kan løfte din forretning til nye højder.

Fra design og implementering til vedligehold og markedsføring kan vi hjælpe dig med at vækste din forretning. Vi tror ikke på bindingsperioder, hvorfor du heller ikke vil opleve det her. Vi tror i stedet på langvarige relationer og samarbejder, hvor vi gennem et tæt og personligt samarbejde kan bane vejen for din succes. 

Vil du høre mere?

Er du nysgerrig på hvordan vi kan hjælpe dig?

Ring os op, eller send os en besked og lad os sammen lægge en plan for at vækste din forretning.