Beregn pris på hjemmeside

Skal du have en ny professionel hjemmeside, eller trænger din nuværende til en opdatering, så prøv vores prisberegner her. 

For se en estimeret pris på din nye hjemmeside eller webshop, skal du blot svare på 6 spørgsmål. Du behøver ikke at afgive oplysninger om dig selv for at se din pris.

Professionel hjemmeside

Fra 199,- per måned*

*Ekskl. hosting

Få fuld kontrol

Med en hjemmeside fra Nuub kan du nemt selv rette tekst, billeder og andet indhold på din hjemmeside. Vores brugervenlige administrationspanel giver dig fuld kontrol over dit indhold. 

Det får du

*Ekskl. hosting

Vi har din ryg

Når din hjemmeside er gået i luften, står vi lige bag dig og med vores driftsaftaler sørger vi for at din hjemmeside bliver ved med at køre som den skal.

Vi hoster din nye hjemmeside på danske servere og sørger for at teknikken altid er fuldt opdateret. Vi benytter kun danske datacentre, så din data er sikkert opbevaret og bliver behandlet fortroligt. 

Med vores rabataftaler kan du få hjælp til indholdsarbejde, videreudvikling, strategi og meget mere – selvfølgelig med pæn rabat. 

Uanset hvor du er i din udvikling, forbliver vores tilgang den samme

Planlægning

Vi hjælper dig i gang med planlægningen af dit nye webprojekt, og vejleder dig til de gode og bæredygtige beslutninger, ud fra den kendskab vi får til din forretning i samarbejdet.

Din personlige kontakt står til rådighed til sparring i planlægningsprocessen.

Udvikling

Vi udvikler din webløsning ud fra dine ønsker og behov. Undervejs holder vi dig opdateret i processen, og er der ting du vil ændre undervejs, hjælper vi dig med sparring omkring hvordan vi bedst implementerer dem i løsningen.

Overlevering

Når projektet er færdiggjort udfører vi eventuelle rettelser i samarbejde med dig. Du får en oplæring i de mest basale funktioner på din hjemmeside for at give dig den bedste start med din nye webløsning.

Vækst

Vi hjælper dig i gang med at få god trafik på din hjemmeside og sikrer at din hjemmeside er sikker for dig og dine besøgende.

Vores drifts- og SEO aftaler kan være med til at skabe vækst for din forretning.