Sådan opretter du en Google Ads konto

Skal du hente mere trafik til din hjemmeside eller webshop, er Google Ads et kraftfuldt værktøj. Her får du 5 hurtige trin til at oprette en Google Ads konto.

1. Find Google Ads login

Åben din browser og gå til siden ads.google.com. Det er også muligt at søge på Google efter “Google Ads”. Her ligger siden som det første resultat.

2. Kom i gang

På siden bliver du præsenteret for flere informationer om Google Ads. For at komme i gang med at oprette en Google Ads konto, skal du finde den blå knap med teksten “Kom i gang”. Den er placeret i øverste højre hjørne af siden.

2. Log ind med din Google konto

Du bliver nu bedt om at logge ind med din Google konto. Har du en Gmail, har du automatisk en Google konto, og du kan blot bruge din gmail til at logge ind.
Har du ikke en Google konto, har du mulighed for at oprette en ved at følge instruktionerne på skærmen.

4. Indtast detaljer om din virksomhed

Efter du er logget ind i Google Ads, vil du blive bedt om at angive detaljer om din virksomhed. Disse oplysninger er vigtige, og skal derfor være korrekte. Ellers risikerer du at Google nægter dig adgang til annonceplatformen. Oplysningerne er blandt andet dit navn, hjemmeside og valuta du vil betale for annoncering i.

5. Opsæt betalingsmetode

Når du har indtastet dine forretningsoplysninger, vil du blive bedt om at opsætte en betalingsmetode. Den nemme fremgangsmåde her er at indtaste dine dankortoplysninger. Google Ads anvender disse oplysninger til at opkræve dig for dit forbrug på Google Ads. Google trækker ikke penge fra dit kort før du begynder at annoncere aktivt på Google Ads.